9 Aralık 2014 Salı

The Face Shop Cherry Cherry Lips Modeling Gel Patch - Kiraz Dudak Modelinde Dudak(ve çevresi) Bakım Jeli

Merhabalar efenim. Son bir kaç gündür ilglienemediğim blogum ile hasret gideriyor gibi oldum:D yazıyorumda yazıyorum :)  Bugün,  aldığım diğer ürünlerin yanında merak ettiğim ve denemek için aldığım dudak bakım jelini anlatacağım.

The Face Shop markasının Cherry Cherry Lips Modeling Gel Patch ürünü jel yapıda olan bir dudak bakım jeli. Nemlenmiş, yumuşacık, bakımlı, yara bereleri içeriği ile onarılmış kiraz dudaklar elde edebilmemiz için bir ürün kendileri
İçeriğindeki özler meyvelere gelecek olursak; Yaban mersini özü,  karajenan (yosundan elde edilen lifli kıvam arttırıcı katkı maddesi),  deniz yosunu, güvercin ağacı özü, Hidrolize edilmiş kolajen, meyan kökleri özü, zencefil kök özleri.

İşte ürünümüzün resmi :)
Buda açılmış hali :)


Bu resimde uygulama şekli :D

Ürün çok yumuşak, jel yapıda ve çok narin. Tırnak vs dokundurmamak gerekiyor anında yırtılabilir herhangi bir sert harekette. Nazik davranmak gerekiyor yani :) Kabından çıkarıp temizlenmiş dudaklarınıza güzelce yerleştiriyorsunuz ve 15 dakika kadar bekliyorsunuz. Ürün hijyen açısından tek kullanımlık! Uygulamada ki  en zor kısım konuşamamak :D Öööylece bekliyorsunuz oturup yada uzanıp :) Kaymaması için uzanmayı tercih edebilirsiniz, yumuşaklığı nedeni ile sabit durması oturur pozisyonda biraz zor maalesef. 15 dakika sonra nazikçe dudaklarınızdan alıyorsunuz hepsi bu!

Şimdiii gelelim yorumuma. Şöyle ki bu ürünün 1 adeti 10TL ancak alışverişiniz yüklü ise (100tl üzeri gibi mesela) 2 tanesini 10 TL ye alabilirsiniz. yada set şeklinde satışı da var. Yani tek başına 10 TL vermek istemem şahsen. Neden derseniz bu ürün bakım ürünü haftada 1 kez en azından yapmak  gerekiyor faydasını görmek için. Ya da dudaklarınız çatlamıştır dışarı çıkacaksınız hızlı bir bakım yapmak, dudaklarınıza hemen bir çeki düzen vermek ve neme doyurmak istiyorsanız kullanabileceğiniz bir ürün. Dudaklarım yumuş yumuş oldu ve çenemde ki sürekli oynamaktan artık yara olan sivilce yaramı dahi yumuşattı sağolsun :) Hafif  ve ferah bir kokusu var, fazla hissedilmiyor kokusu. İçeriği sayesinde gerçekten dudaklarınızı ve çevresini nemlendiriyor ve canlandırıyor. Maalesef etkisi kalıcı değil. Ancak anında dudaklarınızda ki nem durumunu hissedebilirsiniz ve bu durum tüm gün sürüyor.  Acil dudak bakımınız için evinizde 2-3 tane bulundurulabilir yada set alıp cilt bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Ancak çoklu almak ayrı bir maliyet yani değer mi bilemedim. Ürün çok güzel sevimli ve içeriği de gayet başarılı. Dudak bakımı için ayrıca satılan bu içeriklerin çoğuna sahip Kore dudak balmları var. Ben kış mevsimi süresince yaşayacağım çatlak sorunları için evde 1-2 tane bu üründen bulundurmayı düşünüyorum. Ancak dudak bakım rutinime yşne Kore'den olan lip balmları ile devam etmeyi düşünüyorum. 

Farklı bir ürün denemek isterseniz tavsiyemdir :) İlginç bir ürün gerçekten sipariş verecek olursanız araya 1-2 tane sıkıştırmakta fayda var :D

Yeni ve farklı bir ürünle yakında yine karşınızda olacağım! Belki yarın, belki yarından da yakın :D

Sevgiyle kalın :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder