28 Haziran 2014 Cumartesi

Maybelline gel eyeliner - Essence 2in1 eyeliner pen

Selam makyaj severler!!!

Hi makeup lovers!!

Son günlerde yazamıyorum yoğunluk nedeni ile maalesef :/ Ancak yine gratislerde keşfedip aldığım Essence'ye ait 2in1 göz kalemi ve aynı gün Watsons dan aldığım Maybelline koyu siyah gel eyelinerı bir karşılaştırayım dedim :) Daha önce Burada size Maybelline mavi gel eyelinerını göstermiştim. Siyahını uzun zaman önce denemiş olmama rağmen mavisini beğendiğim için tekrar aldım. Açıkçası kalıcılığı iyi ancak bir süre sonra siyahı dağılma yapıyor. Mavisinde bu sorunu yaşamadım ancak siyah neden dağılıyor anlamış değilim.

Unfortunately, I couldn't write nowadays because of my worktime. But i found a neye pencil when i wander. I got this amazing pencil from Gratis in İstanbul, Kadıköy. And i bought Maybelline black gel eyeliner too. I wrote before about blue gel eyeliner from Maybelline on this page. I liked Maybelline blue gel eyeliner. I don't know why but blue one is more  lasting than  black one.

Uzatmayayım hemen Essence 2in1 göz kalemini anlatayım size :)
Anyway, let's get start :)
Essence 2in1 göze kalemi

Essence 2in1 eyeliner pen



Ürün çift taraflı. İnce hat çizmek isterseniz veya uçlarını daha sivri yapmak isterseniz, rahatlıkla kullanabilceğiniz, esnek olmayan ve sürüşü kolay ince ucu mevcut. Daha belirgin ve kalın hat çizmek isterseniz eğer kullanabileceğiniz ve yine sürüşü kolay ve rahat kullanabileceğiniz kalın ucu mevcut. 

As you see, Pen has 2 side, you can use fine-tipped for make a slim line or slim tale for line. Or if you want to make a thick line you can use thick-tipped side. 

Bugün kalına yakın orta derece bir hat ile kullandım ve 8 saat hiç dağılmadan akmadan, bulaşmadan gözlerimde kaldı kalem. Mat bir görüntüsü yok, hafif bir parlaklığı var ve bu özelliğini açıkçası çok beğendim. Bu resim 8 saat sonrasından :) İlk sürdüğüm an ile arasında hiçbir fark yok. Fiyatı 11TL ve gayet uygun. Hiç tereddüt etmeden alıp kullanabilirsiniz :)

I made mid line today morning and i took this picture after 8 hours. Amazing right? It looks like morning make up :) Its really long lasting. I really liked this feature, still shiny... no flowing There is no difference between morning and evening my eye make up.   Price is 11TL in Turkish Gratis. You can buy without hesitation :)

Maybelline siyah  jel eyeliner

Maybelline  Black Gel eyeliner


Arkadaşlar ürün güzel beğenerek kullanıyorum ancak mavi ürün daha uzun kalıyor ve dağılmıyor. Siyahını dün kullandım ancak bir kaç saat sonra biraz dağılma  yaptı. Havanın sıcaklığından da olabilir ürün jel sonuçta. Ama mavisi kesinlikle dağılma yapmıyor. İçeriğinin farklı olduğunu sanmıyorum zaten.  Sürüşü ince uçlu fırça ile çok zor olmuyor ancak kalem kadar da rahat ve kolay değil. 25 tl 

Girls, I'm using fondly this product but reall blue gel eyeliner is better(long lasting and no flow) than black gel eyeliner.  I'm sure there is no difference in the content. for two gel eyeliner. When i used black one,  weather was hot in here. Maybe problem was about weather i really dont know but i like blue one than black looks. But if you want to matt look or some shadows you can use this :) So, Gel eyeliner brush is good but pencil is better than brush for me. 
Ant price is 25tl in Turkey watsons.

Hangisini tercih edersin derseniz eğer ikisinide derim :)) Ancak uzun süre kalmasını, daha koyu ve parlak olmasını ve ilk sürdüğüm ancan birşeyini kaybetmesin diyor isem (ki derim) Essence 2in1 göz kalemi derim. Daha mat bir görüntü istiyor isem ve hava da çok sıcak değil ise Maybelline derim :)

If you ask me which one is the best. I can say both of them:) But if i want to long lasting and dark look i can choose Essence. If i want to matt look and if wather is not hot :) I can choose maybelline dark gel eyeliner. :)

Sizlerinde uzun süreli kullandığınız ve beğendiğiniz, kalıcılığı ve sürüşü kolay göz kalemi önerileriniz var ise lütfen paylaşalım ki güzel kalalım :)

Which one is your best? please let me know girsl :) see ya!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder