8 Haziran 2014 Pazar

Gratis Essence - Wet n Wild Alışverişim

Bugün yine Bağdat caddesinde ki Gratisleri Essence My Base ürününü bulmak için dolaşırken dayanamadım bir kaç şey aldım.Yanında Watsons mağazasına da uğradım :)  My Base i bulabildim mi? Hayır!! Gratis çağrı merkezini aradım, İstanbul Brandium, İstanbul Optimum, Kadıköy Bahariye ve çarşı mağazası, Kozzy, İçerenköy Carrefour ve Ataşehir Novada alışveriş merkezlerinde ki mağalazarı kontrol ettirmeme rağmen ürün hiçbir yerde yok. Açıkçası denemeyi çok istediğim bir ürün kendileri. Gratis twitter ve facebook hesabından ürünün bulunduğu mağazaları hakkında bilgi almak istediğimi yazdım ancak haala ses seda yok :(  Bulan bilen var ise bir yorum yada Twitter hesabımdan buraya tıklayarak bir DM yazarsanız beni bahtiyar etmiş olursunuz arkadaşlar...

Hi guys!
I was trying to find Essence My Base product on the Bagdat Street's Gratis Stores (in Istanbul) but i couldn't. I called Gratis callcenter and spoke with customer representative, she phoned to Gratis branches for ask them but result was NOTHING. She said that call me back if they get new information about My Base product. I stopped searching this product and i take a brief look at Essence and Wet n Wild stands and i bought a few items.  Also i went to Watsons, i will write soon :) 
Here we go!!!

 Gratisten yaptığım minnak alışverişim:
My small shopping from Gratis...
Solda ki Essence go lashes wild rimelimiz. Dolgunlun ve uzunluk vaadediyor,  Rimelden ve fırçasından hiç beklemediğim kadar memnun kaldım açıkçası. Kirpiklerimi  gerçekten dolgun gösterdi. İşte kanıtı :)
Essence lashes wild mascara is on the left side. The product commit us  long and volume lashes. I aplly to my  eyelashes as you see. Second pic is really longer then first picture. perfect for me :)
With Essence go wild lashes
 and Essence stay natural
 


Ortada ki Wet n Wild CoverAll Concealer Paleti.   Brightens ,Highlights, Covers, Neutralizes.  olarak 4 ayrı ürün var içerisinde. Brightens ve highlights ı gözfarı bazı olarakta kullanabilirsiniz.
Wet n Wild CoverAll Concealer Palette is the middle on the picture. There are 4 options in the concealer box: Brightens ,Highlights, Covers, Neutralizes. 

Brightens'ı özellikle kapatmak istediğiniz kısımlara kullanabilirsiniz. Neutralizes'ı sivilce izleri, kızarıklıklar üzerine uygulayabilirsiniz, kırmızı bölgeler için ürünü uygulayıp üzerine fondoten vs uyguladıktan sonra kapatma özelliğini başarılı buldum. Kızarıklıklar kesinlikle belli olmuyor.
Highlights'ı aydınlatmak istediğiniz bölgelere kullanıyoruz ve gerçekten görüntüsü çooook hoş ve doğal bir parlaklık veriyor.
Covers malum yoğun olarak kapatmak istediğimiz yerlere kullanıyoruz.
Gerekli yerlere gerekli ürünü kullandıktan sonra fondoten ya da BB kremlerimizi uyguluyoruz. Sonuç gayet başarılı. 
Brighten for your overall complexion.
Green to neutralise and reduce redness, 
Highlighter is really amazing. It gives us really brightly look.
Covers, as you know this part is for dark circle, blemish, scar etc.. Coverage is good but after apply to skin  this item makes your skintone  just a little bit dark beige. But when you use foundation or BB cream on the this concealer, you can get better looks for skintone. Also, you can  use Brightens ve Highlights as a eyeshadow base, if you want.
 I really liked this product.


Soldan sağa:  Brightens ,Highlights, Covers, Neutralizes. 
From left to right: Brightens ,Highlights, Covers, Neutralizes.



Sağda ki ise Essence Stay Natural 01 Soft Beige Concealer. Ürün sürüldükten sonra kuru ve mat bir görüntü veriyor, üzerine belgi farklı ürünle aydınlın ve parkaklık verebilirsiniz isterseniz. Bu concealer ı uygulamadan önce eğer kuru bir cilt yapınız var ise göz altınız için nemlendirici veya nemlendirici etkisi olan baz kullanmanızı tavsiye ederim. 
Essence Stay Natural 01 Soft Beige Concealer is a right side on the picture. The product makes your skin little bit dry and matt after you apply. But if you want you can use highlighter over the concealer or moisturizing cream before you apply this item to under eye.



Gözaltıma uyguladım kapatıcılığı gayet iyi bana göre. Ürünü arkadan çeviriyosunuz ihtiyacınız olan kadar kendi fırçasına geldiği zaman fırçası ile kapatıcılık için kullanacağınız bölgeye rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz. Yoğun olduğu için ihtiyacınızdan fazlasını çevirmemenizi öneririm zira yedirmesi zor oluyor :) 

I applied to my under-eye, i guess, it's enough coverage for me.  Tube is nice, you twist the opposite end of the tube to dispense the product, 'brush' it over the blemish. You can easily use this tube. Product is intense, if you take more drop, it will be hard for apply to skin.   pls carefull when you twist and get drop from tube :) 

The product is left side on my hand.
 
Kapatıcılığının yanı sıra içerisinde A Vitamini olduğu ve colagen artırıcı olduğu yazıyor. Cildi beslediği ve kırışık yerlere ve ton sorunu olan yerlere, cildin kendini yenilemesi için yardımcı olduğu yazıyor. Bu konuda birşey söyleyemeyeceğim. Uzun süreli kullanımda etki eder mi bilemem. Bu tür sorunlarım için daha farklı ürün ve maskeler kullanıyorum.

The product promise us for reduces dark circles with vitamin A. Obviously, I'm not sure about that. Maybe it can work after use long time :)) I use different products and masks for repair my reduces and dark cirlces :)

Fiyatlar:
Essence Lashes Wild: Yaklaşık 10 tl
Essence Stay Natural: 7.5tl
Wet n Wild Concealer Palette:14.99tl


Price for Turkey:
Essence Lashes Wild: About 10 tl
Essence Stay Natural: 7.5tl
Wet n Wild Concealer Palette: 14.99tl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder