8 Haziran 2014 Pazar

Avon Souliton Balanced+Matte - Temizleyici kil maskesi



Merhaba arkadaşlar, yine sıklıkla kullandığm ve memnun olduğum, ayrıca bugün yüzüme uygularken bu ürünüde resimleriyle tanıtayım dediğim bir maske ile karşınızdayım :). Avonun yine memnun kaldığım bir ürünü "Temizleyici kil maskesi". Malum bir çok bayan kilin faydalarını biliyordur. 

Bilmeyenler için kısaca kil çoook uzun bir tarihe sahip cilt yenileyici, sivilce ve lekeleri giderici, renk tonunu tek renk yapmak için gerçekten işe yarayan, kan akışını hızlandıran, sivilce oluşumunu engelleyen,elinizi cildinize sürdüğünüzde sizi rahatsız eden pütürcüklerden arındıran bir maddedir. 

3-5 denemeyle işe yaramaz onu baştan söyleyeyim. Haftada 1-2 kez mutlaka kullanmak gerekir.  İsterseniz aktarlardan kil alıp su veya badem yağı+bir miktar temiz su vb maske tariflerinden yararlanıp kendiniz uygularsınız, isterseniz de gerçekten etkisini gördüğüm bu ürünü Avon temsilcilerinden satın alarak uygularsınız. Bir çok markanın kil maskesi var bir çoğunu kullandım ama vaadedilen ve kilin kendi etkilerini dahi göremediğim ürünler oldu. Avondan hiç beklemezdim ama bu ürünü benim favorilerim arasında yer alıyor. Maskeyi cildinize uyguladığınızda hiçbir mimik hareketi yapmayın- 10-15 dk bekletin (kuruyana kadar), kuruyup çatlama aşamasına gelince ılık su ile temizleyin cildinizi.Uygulama sonrası gerçekten cildinizin nefes aldığını hissedeceksiniz.Çok bekletirseniz, ya da çok kalın tabaka sürerseniz ki bu geç kurumasına sebep oluyor, cildinizi kızarıyor bir süreliğine. Bu nedenle 10-15 dk orta kalınlıkta bir tabaka halinde sürüp uygulamanız maksimum faydayı sağlayacaktır sizlere. 
Avon Souliton Balanced+Matte

Maske açııık bir mat yeşil renkte,
kuruyan maskelerden olduğu için
 biraz sürüşü zorlu oluyor

15 dakika sonrası.



Uygulama sonrası ışıldayan cildim :)
 Daha önceden aktardan satın aldığım kilim ve içine eklediğim yağlar da mevcut, bu maskem bittiğinde, ev yapımı maskemi uygularken de yine sizlerle paylaşacağım. Umarım cildinizde ki sorunlara yardımcı olacak bir ürün paylaşımışımdır :)
Avon Souliton Balanced+Matte - Temizleyici kil maskesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder