1 Kasım 2013 Cuma

Circle Lensler- Uygun makyajlar

Bu konumda sizlere Circle Lenslerden bahsedeceğim. Nedir bu circle lensler diyeceksiniz... Kore dizilerinde genelde bayan erkek farketmeyen oyuncuların kullandığı, özellikle uzak doğu ülkelerinde meşhur olan ve çok kullanılan, çeşit çeşit, renk renk, boyutları gözü kocccaammmaan gösterecek kadar büyük olabilen (tercihe göre) ve bir çoğuda (çok ekstrem desenler renkler seçilmediği sürece) doğal görünen, isterseniz göz derecenize göre de alabileceğiniz, koyu renk gözlerde bile mavilerin yeşillerin doğal görünebildiği muhteşem lensler :)

Babydoll makyajı vs denen videolarda zaten genelde circle lens kullanıyorlar çokta güzel görünüyor büyük doğal renkli lensler. Güvenilir bir çok site olmasına rağmen genelde www.pinkyparadise.com sitesinden alım yapılıyor. Bende bu siteden iki adet lens aldım ucuz olan kargo seçtiğim için birazcık uzun sürdü gelişi arada kurban bayramı 29 ekim derken henüz gelmedi lenslerim ancak gelince mutlaka fotoğralarını ekleyeceğim ve memnuniyet durumumu paylaşacağım. Velhasılkelam gelgelelim Circle lens kullanılan videolarımıza. Makyaj uzmanı olarak seçtiğim meejmuse arkadaşımızdan, Michelle Phan ve bir çok makyaj konusunda başarılıolan video paylaşmayı seven arkadaşlarımızdan  videolar seçerek sizlerle paylaşacağım.

Aldığı renkli lensleri tanıtan meejmuse son kısma doğru birtanesini gözlerine takıyor ve naturelliğinden bahsediyor ki bence çok hoş ve daha büyük görünüyor gözleri.


Gözleri yeşil olan ve daha güzel, büyük ve rengini daha dikkat çekici olması için kullandığı circle lensleri tanıtan başka bir arkadaşımızın videosu. Bence muhteşem ve doğal görünüyor...



Kahverengi gözde çok doğal bir renk olmasada açık ve tatlı bir yeşil circle lens..



Yine koyu kahverengi göze mavi ve yeşil circle lens uygulaması


Ve Michelle Phan'dan cirle lens ile birlikte gece makyajı :) 




Kırmızı circle lens. Rengine aldanmayın bu renk bile doğal görünüyor :)



Circle lensli bir makyaj videosu daha :)




Şimdilik bu kadar circle lens videosu yeter sanırım. Etkileyici,değişik tekniklerin olduğu videolara denk gelirsem paylaşacağım. Başka bir konuda circle lens markalarına göre deneyims ahibi olanalrdan alıntı yaparak tanıtmaya çalışacağım. Nereden nasıl alınabileceği hakkında bilgi almak isterseniz yorum yazabilir ve merak ettiklerinizi sorabilirsiniz :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder